• Telefon

    095/909-4079
  • Radno vrijeme

    PON - PET: 8 do 16 sati
  • Adresa:

    Kolodvorska cesta 1A, 47280 Ozalj

Novosti

POUKZ

Multimedijalno predavanje i predstavljanje knjige

Nakon 45 dana putovanja električnim biciklom od Osla do Nordkappa Ena, Max i Hrvoje prešli su više od 2100 kilometara Norveške, po zimi! Na ekstremnim temperaturama, koje su znale ići i ispod -40 Celzijusa dnevno su prelazili između 70 i 100 kilometara. Dok je Hrvoje biciklirao Ena i Max nalazili su se u posebno opremljenoj prikolici. Od prelaska preko Skandinavskog gorja, prateći cestu kroz prekrasne cordove pa sve do krajnjeg sjevera, omeđenog snijegom i ledom...

Pročitaj sve

ANTEA ŠOŠTARIĆ - izložba fotografija

Pozivamo Vas na izložbu fotografija naše ozaljčanke Antee Šoštarić koja će se održati u subotu, 25.11.2023. u 18 sati u prostoru Pučkog otvorenog učilišta Katarina Zrinska - Ozalj (novi dio Knjižnice i čitaonice Ivana Belostenca Ozalj).
Antea je završila Osnovnu školu "Slava Raškaj" u Ozlju i već tada je pokazivala težnju prema fotografiji i snimanju. Znanje je proširila kasnije u Školi za grafiku, dizajn i medijsku produkciju u Zagrebu. Od 2022. godine je studentica snimanja na Akademiji dramske umjetnosti, gdje nastavlja razvijati svoja autorska djela.
Izložba predstavlja opus radova iz njenog najvažnijeg prijelaznog razdoblja u životu- upisa na Akademiju. Sastoji se od dvije serije fotografija i dva kratkometražna filma, koji izvedbom i temom nisu nimalo slični, ali prikazuju njen rast i razvoj. Jedan film napravljen je prije upisa na studij, a drugi tijekom studija. Dio izložbe realiziran je na području Ozlja, a svaki njen dio reflektira Anteinu osobnost koju je odlučila podijeliti s Vama.

Veselimo se Vašem dolasku!

Pročitaj sve

Pričaonica u POUKZ

Tete pričalice ponovo ovaj petak pričaju priče! Draga djeco, povedite svoje roditelje i uživajte uz druženje! 

Pročitaj sve

Moja baka superbaka

U petak smo u Pučkom otvorenom učilištu Katarina Zrinska - Ozalj imali premijeru super lutkarske predstave "MOJA BAKA SUPERBAKA", autorica Ines Cvitković i Lovorke Trdin. Odlično smo se zabavili i uživali u dobrom društvu i proslavili premijeru uz tradicionalni običaj rezanja torte! Topla preporuka svima koji nisu uspjeli pogledati predstavu da dođu 17.11.2023. u Knjiguljicu u Karlovcu i zabave se uz poučne i vesele situacije bake i Željke! :)

Pročitaj sve

Projekcija filma

Jučer smo, povodom 10.godišnjice od snimanje filma, u Gradskoj knjižnci i čitaonici Ivana Belostenca Ozalj održali projekciju filma "Lamanje i lupljenje kukuruze" u izvedbi KUD-a Katarina Zrinski iz Ozlja. Na projekciji se tražila stolica više, a reakcije publike bile su odlične! Večer smijeha i druženja uz domaće delicije akterica filma, dokazale su da je događanje bilo uspješno! Želimo si još puno ovako veselih suradnji! Živjeli! :)

Pročitaj sve

Premijera lutkarske predstave

Ponosni smo što Vas možemo pozvati na premijeru lutkarske predstave "Moja baka superbaka", koja će se održati 20.10.2023. u 18:00 sati u prostoru Pučkog otvorenog učilišta Katarina Zrinska - Ozalj. Predstava je namijenjena djeci od 3-10 godina, a traje 30 minuta.
Predstava govori o usamljenosti, cilj joj je promicanje moralnih vrijednosti kao što su briga i ljubav prema bližnjima, a izvode je glumice Ines Cvitković i Lovorka Trdin.
Zato, draga djeco, povedite svoje roditelje na fora predstavu i zabavno druženje! :)

Pročitaj sve

Projekcija filma LAMANJE I LUPLJENJE KUKURUZE

Povodom 10. godišnjice od snimanja filma, pozivamo Vas na projekciju filma "LAMANJE I LUPLJENJE KUKURUZE", koja će se održati u prostoru Gradske knjižnice i čitaonice Ivana Belostenca Ozalj, u četvrtak, 19.10.2023. s početkom u 19:00 sati. Osiguravamo ugodno društvo i dobru zabavu! :)

Pročitaj sve

Natječaj za ravnatelja Pučkog otvorenog učilišta Katarina Zrinska - Ozalj

Obavještavamo Vas da je raspisan natječaj za radno mjesto ravnatelja Pučkog otvorenog učilišta Katarina Zrinska - Ozalj. Sve detalje pogledajte na poveznici: 

https://www.poukz.hr/dokumenti.asp

Pročitaj sve